LACTATIEKUNDIGEPRAKTIJK
SAMEN VOEDEN

Ik ben Nadia

 

Sinds 2008 ben ik al werkzaam in de geboortezorg, eerst als verpleegkundige op de kraamafdeling en verloskamers in het ziekenhuis, later als verloskundige in een verloskundigenpraktijk. In de afgelopen jaren heb ik kennis mogen maken met veel baby’s en hun ouders, met ieder hun eigen verhaal. Dit verhaal wordt gevormd door allerlei aspecten, hoe is de zwangerschap verlopen, hoe is de bevalling gegaan, hoe was de start in de kraamweek, hoe loopt de voeding van een kindje? In al deze aspecten vind ik het mooi om zorg te kunnen leveren aan ouders en hun kindje om zo bij te dragen aan een mooi verhaal.

De afgelopen jaren is mijn interesse en passie voor de voeding van de pasgeborene gegroeid, sinds juli 2021 ben ik afgestuurd als lactatiekundige IBCLC. Wat betekent dat ik gespecialiseerde begeleiding en advies kan bieden bij borstvoeding. Ik vind het belangrijk dat alle ouders een keuze maken die bij hen past en hierbij goede begeleiding krijgen om zo met hun kindje een goede start te kunnen maken. Naast mijn eigen praktijk, ben ik werkzaam als lactatiekundige in een ziekenhuis.

Zelf ben ik moeder van twee dochters; Aimée (2017) en Maxime (2019). Ik heb het voorrecht gehad om hen beiden zo’n 8 maanden borstvoeding te kunnen geven.